PRISER

Vores priser er vejledende, da der ikke findes et maleri eller en skade på et maleri, der er ens. Derfor beder vi dig om at kontakte os for at få et tilbud. 

RENSNING

 

Rens af maleri inkluderer afrensning af billederamme og støvsugning af lærred på bagsiden. Afrensning af maleroverflade for gamle fernis, nikotin, snavs osv. Afsluttes med fernisering med slutlak. 

 

Her er 3 priseksempler fordelt på maleriernes størrelser:

Størrelse: 20 x 30 cm   

Pris: 1.500 kr

 

Størrelse: 50 x 60 cm

Pris: 2.500 kr

 

Størrelse: 80 x 100 cm

Pris: 3.800 kr

 

REPARATION AF ET HUL/FLÆNGE

Hul/flænge bliver repareret og maleriet afrenses som beskrevet under "rensning". Det er ikke muligt at reparere et hul uden at afrense maleriet (i modsat fald vil skaden stadig være synlig), derfor er det inkluderet i pris. Derudover retoucheres skaden. Slutresultatet er en fuldstændig usynlig reparation af et hul. 

 

Størrelse: 50 x 60 med en flænge på 3 cm

Pris: 3.000

 

REPARATION AF KRAKELLERINGER

 

Reparation af krakelleringer af malingslag eller grund krakelleringer. Konservering (forstrækning) af malingslag eller grunden. Afrensning af maleriet som beskrevet ovenfor, afsluttes med fernisering med slutlak.

 

 

Størrelse: 20 x 30 cm

Pris: 2.800 kr

 

GENOPBYGNING

 

Genopbygning af manglende maling- eller/og grundlag. Konservering af maler- og/eller grundlag, afrensning, genopbygning af maling- og/eller grundlag på manglende steder (hvis nødvendig). Fernisering, retouchering. 

 

Størrelse: 20 x 30 cm

Pris: 3.200 kr

Her er et eksempel på reparation af krakelleringer og et mindre hul. Klik på billedet for at se det i en større format.

EFTER

FØR

Ring til os på 2685 8085 eller 3819 0942  eller skriv en mail, så kan vi aftale det videre forløb. 

HUSK, at vi tilbyder afhentning og aflevering af dine værker.

Følg os på Instagram for at få inspiration og holde øje med restauratørens arbejde

  • Instagram
Lada forside JPEG.jpg

Lada Tikjøb

Konservator

Lada Tikjøb er akademi-uddannet kunstkonservator med mere end 30 års erfaring i restaurering af oliemalerier, ikoner, vægmalerier og trærelieffer. Hun er uddannet fra Kunst Akademiet i Moskva med speciale i restaurering af væg og staffeli malerier, og er yderligere uddannet fra Moskvas Kunstcollege med speciale i restaurering og bevaring af kunstværker.

Lada Tikjøb har udført flere opgaver for forskellige museer i Rusland, blandt andet Statens Museum for Orientalsk Kunst, Statens Værksteder for Restaurering, samt Tretjakov Galleriet. Derudover har hun arbejdet med bevaring af unikke vægmalerier og ikoner på flere klostre og kirker i Novgorod, Belozersk, Volokolamsk og andre steder i det nordlige Rusland.

Lada Tikjøb har arbejdet med restaurering i Danmark siden 2000, og har ejet Frederiksberg Malerirerstaurering siden 2004. Blandt hendes kunder er der både private, virksomheder, museer, og private samlere af kendte værker.