OM OS

Frederiksberg Malerirerstaurerings primære aktivitet er restaurering, rensning og konservering af malerier. Konservatoren har en lang og grundig uddannelse bag sig og mange års erfaring med alle former for restaureringsarbejde. Du kan læse mere om vores konservator længere nede på denne side. Konservatoren kan desuden rådgive om hvordan kunstværker bedst opbevares med hensyn til lysforhold, luftfugtighed og temperatur.


Sædvanligvis kan vi tilbyde afhentning og levering af malerier.

 

Online tilbud - ring eller skriv til os, så kan vi aftale, hvordan du vil modtage et tilbud fra os.

Ring, kom forbi eller send os en email for at lave en aftale.

Facade frederiksberg malerirestaurering.
Lada forside JPEG.jpg

Lada Tikjøb

Konservator

Lada Tikjøb er akademi-uddannet kunstkonservator med mere end 30 års erfaring i restaurering af oliemalerier, ikoner, vægmalerier og trærelieffer. Hun er uddannet fra Kunst Akademiet i Moskva med speciale i restaurering af væg og staffeli malerier, og er yderligere uddannet fra Moskvas Kunstcollege med speciale i restaurering og bevaring af kunstværker.

Lada Tikjøb har udført flere opgaver for forskellige museer i Rusland, blandt andet Statens Museum for Orientalsk Kunst, Statens Værksteder for Restaurering, samt Tretjakov Galleriet. Derudover har hun arbejdet med bevaring af unikke vægmalerier og ikoner på flere klostre og kirker i Novgorod, Belozersk, Volokolamsk og andre steder i det nordlige Rusland.

Lada Tikjøb har arbejdet med restaurering i Danmark siden 2000, og har ejet Frederiksberg Malerirerstaurering siden 2004. Blandt hendes kunder er der både private, virksomheder, museer, og private samlere af kendte værker.